¡formación de alquiler de local! (1)

Agraïment a Josep Sanmartín

Aquest es un agraïment a Josep Sanmartín. Perquè no existeixen els èxits individuals. Perquè els èxits són col·lectius. Doncs tot el que aconseguim és sempre una concatenació d’aquells que ens dediquen el seu suport, el seu esforç, el seu temps. La millor versió de nosaltres mateixos sempre és resultat de les persones que es troben a prop nostre.

El projecte Ekonomikon va néixer amb el suport de moltes persones. Els integrants de l’Ateneu Cooperatiu La Col·lectiva, que ens van oferir recursos i formació. O la cooperativa La Fundició, que ens ha servit de font d’inspiració. I en aquest sentit, volem agrair a una persona summament especial la seva valuosa col·laboració. I és Josep Francesc Sanmartín Cava.

Josep és un artista, professor universitari de fotografia, activista del 15M i per la democracia directa, visionari del blog Vertiente Crítica i la seva secció d’anàlisi fílmic, i impulsor de projectes de recerca punters en mitologia, narrativa i filosofia. El seu discurs sobre el compromís ens recorda la importància de l’amistat i la comunitat.

Però la pràctica arriba encara més lluny. Doncs Josep va dedicar totes les seves habilitats audiovisuals a documentar la lluita del poble saharaui i per promocionar una educació pública i accessible al Centre Lombardo Toledano, democratitzant el coneixement tal com va pretendre el sindicalista pel qual es va fundar aquesta institució.

Josep encarna en la seva quotidianitat la importància de l’heroïcitat assolida en grup, de fer el correcte davant l’adversitat, el que és assumpte principal dels seus estudis doctorals. No té sentit que un professional i persona de la seva talla dedicarà temps a un humil projecte com el nostre, sinó fos per una única raó plausible: una infinita i inabastable generositat.

Josep ha creat la nostra principal eina de treball: la nostra web. Josep va idear la nostra estratègia de difusió, les bases de les nostres xarxes socials i ens va obrir la porta a dotzenes de propostes per enfortir a Ekonomikon. L’ànima de la cooperativa Ekonomikon és fruit de la seva creativitat. No hauríem arribat tan lluny sense Josep. El nostre futur és un espai de possibilitats perquè Josep ho ha esculpit amb totes les experiències acumulades del seu passat. I tot allò positiu que es realitzi en Ekonomikon portarà per extensió la seva marca.

Nosaltres, els socis de Ekonomikon, mai podrem agrair prou tot l’afecte que Josep va dipositar en el projecte; que és tan seu com nostre. Esperem algun dia, poder tornar tota aquesta contribució.

Perquè Ekonomikon aspira a crear comunitat. Però Josep, en canvi, ha creat la nostra comunitat. Gràcies, Josep.

També fem servir cookies! Si segueixes navegant entenem que estàs d\\\'acord | ¡También usamos cookies! Si sigues navegando entendemos que estás de acuerdo    Configurar y más información
Privacidad