lloguer

Ekonomikon publica un Informe sobre lloguers de locals

Avui dilluns 21 de novembre la cooperativa Ekonomikon publica un Informe sobre Propostes de Polítiques Públiques per protegir als llogaters de locals de Barcelona. L’Informe parteix del projecte Enfortim els Llogaters de locals: basat en un cicle formatiu per entendre els contractes de lloguer de locals, localitzar clàusules abusives i empoderar als llogaters a negociar el seu contingut per defensar els seus drets.

A les formacions realitzades s’han engegat processos participatius per recollir els neguits i propostes dels llogaters de locals per tal de protegir el comerç de proximitat i l’activitat als barris de Barcelona. L’informe s’ha presentat també a les forces municipals de l’Ajuntament de Barcelona i a la Regidoria de Comerç.

Es farà un acte d’accés obert i gratuït per explicar i fer una devolució de l’informe a les entitats participants; el proper dimecres 14 de desembre a les 17:00h, al C/Constitució nº 19, al local de l’Ateneu Cooperatiu de Barcelona Coòpolis.

Resum abreujat de l’Informe

Informe de Propostes de Polítiques Públiques

També fem servir cookies! Si segueixes navegant entenem que estàs d\\\'acord | ¡También usamos cookies! Si sigues navegando entendemos que estás de acuerdo    Configurar y más información
Privacidad