Ekonomikon neix amb l’impuls transformador de col·locar l’economia al servei de les persones. En l’antiguitat, aquest era l’esperit de l’economia, centrat en teixir xarxes comunitàries i cuidar l’àmbit domèstic. Amb aquest afany de connectar la vida interna i externa de l’economia, aquest projecte es focalitza en dues àrees d’acció. La primera, en serveis comptables i d’acompanyament financer. Mitjançant el qual solucionem els problemes presents i aportem idees per al futur. Des de un acompanyament proper i pedagògic per resoldre tots els teus dubtes. I la segona, l’assistència organitzativa. Per generar els factors culturals de participació, mediació i facilitació d’espais que consolidin la vostra empresa o projecte. Assegurant la cura dels treballadors. Perquè fem comunitat, som Ekonomikon.

Luis Sanmartín

Doctorat en antropologia social, especialitzat en estratègies i processos organitzatius als moviments socials. Ha impartit classes a la Universitat de Barcelona sobre dinàmiques de participació i planificació de projectes. I va estar convidat pel Centre for the Study of Democracy, de la University of California, per abordar la relació entre teixits associatius, cooperatius i institucionals. Va col·laborar com a dinamitzador a col·lectius d’habitatge, arribant a moderar assemblees de milers de persones. Ha estat implicat en negociacions de noves lleis d’habitatge a nivell estatal i català. 

Gabriel
Ferré

Gabriel Ferré es va llicenciar en economia, va cursar un dels màsters de més prestigi global en Direcció Econòmica i Financera per la Universitat Oberta de Catalunya, especialitzant-se en la gestió de PIMES. La seva formació l’ha portat a ocupar el càrrec de pèrit judicial econòmic, i també com a analista comptable en empreses i mútues amb facturacions superiors a un milió d’euros. A més d’haver exercit com a assessor financer, recomanant a tota una gama de clients com captar recursos, realitzar inversions i optimitzar recursos interns