subvenciones-y-ayudas-para-crear-una-empresa-2

NOVES AJUDES A ERTOS I AUTÒNOMS

Qui les pot sol·licitar?

Les ajudes van destinades a treballadors amb baixos ingressos en situació d’ERTO o amb contracte fix discontinu amb dret a la prestació extraordinària, microempreses, petites empreses i cooperatives amb treballadors en situació d’ERTO i, finalment, autònoms afectats per la crisi sanitària.

 

Condicions a complir per empreses?

Han de tenir la seu social a Catalunya i els seus treballadors han d’estar en ERTO amb data 31 de gener del 2021. Hi podran optar les petites empreses de menys de 50 treballadors i amb una facturació anual de fins a 10 milions d’euros, microempreses de menys de 10 treballadors i unes vendes anuals inferiors a 2 milions d’euros, i les cooperatives de menys de 50 empleats o socis i uns ingressos de fins a 10 milions d’euros.

El termini de presentació s’inicia el dilluns 15 de febrer a les 12.00 o el dilluns 22 de febrer a les 12:00 (de manera telemàtica a través del Canal Empresa).

 

Treballadors en ERTO:

Han de tenir el seu domicili a Catalunya, estar inclosos dins un ERTO a desembre del 2020 amb suspensió total o parcial de la seva jornada per causes relacionades amb el covid-19 i estar cobrant la prestació contributiva per desocupació del SEPE (o han de tenir pendent el reconeixement de la prestació per part del SEPE).

El període per sol·licitar-lo s’inicia el proper dilluns a les 9:00 i acabarà el 25 de febrer a les 15:00 hores.

 

Autònoms:

Es reeditarà l’ajut de finals de 2020 amb una subvenció directa de 2.000€. Per aconseguir l’ajut, el treballador per compte propi ha d’estar donats d’alta al Règim Especial de Treballadors Autònoms o per compte propi de la Seguretat Social (RETA).

La inscripció s’inicia a partir del divendres 19 de febrer a les 9.00 hores i s’acabarà el divendres 26 de febrer a les 15:00 hores.

Trobareu l’informació oficial fent click aqui.

Per a qualsevol dubte, contacteu-nos.

També fem servir cookies! Si segueixes navegant entenem que estàs d\\\'acord | ¡También usamos cookies! Si sigues navegando entendemos que estás de acuerdo    Configurar y más información
Privacidad